top of page

       Promotiemat

Promotiematten dat is vloermatreclame op maat

Een groot voordeel van promotiematten is dat bijna alles wat u bedenkt op zo'n mat gedrukt kan worden. Dit kan in zwart-wit, maar ook in kleur. Misschien wel het grootste voordeel van de vloermat is echter de duurzaamheid. Deze matten kunnen tegen een stootje.

 

In de loop der tijd lopen er vaak duizenden mensen over zo'n mat. Gelukkig kan een goede promotiemat hier gewoon tegen en blijven de daarop gedrukte afbeeldingen lang mooi. Dit maakt vloermatreclame een duurzame, voordelige en ijzersterke manier om uw product voor het voetlicht te brengen.

Promotiematten zijn ook deurmatten
met een  ijzersterke reclame

Als het gaat om het maken van reclame, worden vloermatten vaak over het hoofd gezien. Dat is jammer, want juist met zo'n promotiemat kunt u op subtiele wijze de aandacht op uw product vestigen. En op het gebied van bedrukking is meer mogelijk dan u denkt!

Barmat 5
Barmat 4
Picture Promo Mat
Picture Promo Mat
Jet-Print-Light

Jet-Print-Light

Aura Vinyl Promo

Aura Vinyl Promo

Picture Promo Mat

Picture Promo Mat

Patio Promo

Patio Promo

Picture Promo Mat

Picture Promo Mat

Event-Mat

Event-Mat

Promotiematten bestellen

Het eerste waar u naar kunt kijken is het type promotiemat dat u nodig heeft. Wanneer u heeft besloten wat voor type mat u wilt, kan de volgende stap in het proces beginnen: vaststellen wat voor bedrukking er op de promotiemat moet komen. Wordt het een afdruk van uw logo, een pakkende tekst of een foto van het product dat U wilt promoten? Bij ons is dit allemaal mogelijk en wij denken graag met u mee!

BUKO nieuw.png

De Jet print light is een promotiemat die zich uitstekend leent voor bijvoorbeeld Beurzen en promotie in drukbezochte winkels.

Door de lichte schoon-loopfunktie vangt deze mat ook nog vuil en vocht af en zorgt met de scherpe print voor doeltreffende reclame.

De zeer dunne rubber rug zorgt voor een lichtgewicht mat die wasbaar is op 65 graden en dus meerdere keren te gebruiken is.

Patio Promo

De Patio Promo is een echte prijsvechter in de promotie- en reclamewereld, bij grote oplages vertaald zich dat in een zeer gunstige prijs. Door de vinylrug is deze mat goedkoper te produceren en door de kleinere afmetingen die verkrijgbaar zijn (vanaf 40 x 60 cm) is een oplage vanaf 100 stuks al een aantrekkelijk artikel om als promotieartikel weg te geven.

✓  Goedkope reclame

✓  Extra aandacht voor product

 Stevige vinyl rand

 Gunstige prijs

✓  Diverse afmetingen mogelijk

 Full-colour bedrukking 

 Alle designs mogelijk

Jet-Print-Velour_1200x600_004_04 (1).jpg

De Jet print velours is ook voorzien van een rubber rug en door de korte velours vezel is de print op deze promotiemat superstrak en gedetailleerd. Natuurlijk leent deze mat zich uitstekend voor promotiedoeleinden en trekt elke keer weer de aandacht van uw bezoekers.

Het velours heeft geen schoonloopfunktie maar is voor promotionele activiteiten bijzonder geschikt.

Aura Vinyl promo

De Aura vinyl promo is een nieuw product maar heeft zich al bewezen als een multifunctioneel reclameartikel, wat door de vochtresistentie ook zeer geschikt is om buiten gebruikt te worden.

Kleurechte afbeeldingen, fotorealistisch is het sterkste punt van dit vinyl, schoonhouden is kinderspel en op plaatsen waar de gangbare promotiematten vaak niet gebruikt kunnen worden (bijv. kapperszaken) is dit een zeer praktische oplossing.

Picture Promo

De Picture Promo mat is een van de meest veelzijdige promotiematten in de wereld van de reclame.

Deze mat is te gebruiken op verschillende plaatsen, denk daarbij aan bijvoorbeeld een toonbank in de winkel waar deze mat door de kleurrijke afbeelding de aandacht vestigt op alles wat u wil promoten, de rubber rug en rand zorgen voor een zeer goede anti slip op gladde oppervlakken.

✓  Foto-realistische sublimatieprint 

✓  Polyester en flexibel rubber backing

✓  Wasbaar in de machine

✓  Anti-slip rubber

✓  Vrijwel elke afbeelding mogelijk

✓  gunstige prijs-kwaliteit verhouding


 Aan te leveren bestanden in  PDF, AI, EPS, JPG, PNG 

Op alle transacties zijn de algemene voorwaarden van Vloermatreclame.com van toepassing.

De algemene voorwaarden zijn kosteloos op te vragen of in te zien op onze servicepagina.

Let op!  Voor alle door ons geleverde matten geldt een maattollerantie van maximaal 3%

U dient rekening te houden met een lichte kleurafwijking van maximaal 5% bij kleuren anders dan de standaardkleuren.

© 2020 - vloermatreclame.com

kleen-tex-728x90.png
bottom of page