Nieuw in ons assortiment

Jet Print Vision+

Schoonloopmat met scherpe print

Geheel nieuw in het assortiment van de schoonloopmatten is de Jet Print Vision +  een kwaliteitsproduct met zeer goede eigenschappen.

 

Deze mat heeft een dichtere pool waardoor een scherpere print mogelijk is en deze deurmat is bovendien zeer geschikt voor zwaar verkeer.

 

De vezels bij andere bedrukte schoonloopmatten zijn gedraaid, bij de Jet Print Vision + zijn de vezels recht.

Dit zorgt dat de vezels dichter op elkaar staan en zodoende een "dichtere"ondergrond geven voor het printen, wat resulteert in die scherpe print waardoor ook dunne lijnen die anders bijna niet of maar gedeeltelijk zichtbaar zijn bij deze mat wel goed te zien zijn.

Rubber rug en rand

De Jet Print Vision + is voorzien van een rubber rug en rand, dit maakt de mat soepel en zorgt er ondermeer voor dat deze goed blijft liggen.

De rubber rug zorgt er voor dat de mat ook wasbaar is. (max. 60°C)

Kleurenpalet

Bij de Jet Print Vision+ heeft u de beschikking over 45 standaard kleuren wat er voor zorgt dat er oneindig veel mogelijk is met kleurenprints.

Hebben we u nieuwsgierig gemaakt? 

Vraag gerust naar een geheel vrijblijvende offerte voor deze mooie schoonloopmat met bedrukking.

A4 Example

Nog niet overtuigd nadat u van ons een offerte heeft ontvangen? Wij sturen u graag een voorbeeld op A4 formaat van de Jet print vision Plus, een goede manier om de kwaliteit van onze Vision Plus mat te zien en te voelen zodat u weet wat u koopt!

Jet print Light 

Versterk uw merk met een promotiemat in full colour 

Voor tijdelijke promotie van uw assortiment is de Jet print light bij uitstek geschikt, deze promotiemat heeft een lichte schoonloopfunktie, is wasbaar en is leverbaar met 48 kleuren.

 

De rubber rug en rand zijn veel dunner dan bij de andere Jet print matten maar zorgen wel voor de looks van een volwaardige schoonloopmat. De Jet print light is niet bedoeld als entree-mat maar als promotiemat is deze uitermate geschikt voor promotie in uw zaak of op beursvloeren. De dunnere rug zorgt bovendien voor een forse gewichtsvermindering en heeft natuurlijk ook invloed op de prijs.

Nieuwsgierig of deze mat geschikt is voor u? Vraag direct een offerte aan, voer in het contactformulier de maatvoering in en het aantal matten. Wij zorgen dat u dan een passende offerte ontvangt, natuurlijk zijn we ook per e-mail bereikbaar voor vragen!

Stel uw vraag via info@vloermatreclame.com


 Aanleveren bestanden in  PDF, AI of EPS, deze bestanden dienen compatible te zijn met Adobe Illustrator.

Op alle transacties zijn de algemene voorwaarden van Vloermatreclame.com van toepassing.

De algemene voorwaarden zijn kosteloos op te vragen of in te zien op onze servicepagina.

© 2016 - vloermatreclame.com