top of page

Nieuw in ons assortiment

Jet Print Vision+

Schoonloopmat met scherpe print

Geheel nieuw in het assortiment van de schoonloopmatten is de Jet Print Vision +  een kwaliteitsproduct met zeer goede eigenschappen.

 

Deze mat heeft een dichtere pool waardoor een scherpere print mogelijk is en deze deurmat is bovendien zeer geschikt voor zwaar verkeer.

 

De vezels bij andere bedrukte schoonloopmatten zijn gedraaid, bij de Jet Print Vision + zijn de vezels recht.

Dit zorgt dat de vezels dichter op elkaar staan en zodoende een "dichtere"ondergrond geven voor het printen, wat resulteert in die scherpe print waardoor ook dunne lijnen die anders bijna niet of maar gedeeltelijk zichtbaar zijn bij deze mat wel goed te zien zijn.

Rubber rug en rand

De Jet Print Vision + is voorzien van een rubber rug en rand, dit maakt de mat soepel en zorgt er ondermeer voor dat deze goed blijft liggen.

De rubber rug zorgt er voor dat de mat ook wasbaar is. (max. 60°C)

Kleurenpalet

Bij de Jet Print Vision+ en de Logo outdoor heeft u de beschikking over 67 standaard kleuren wat er voor zorgt dat er oneindig veel mogelijk is met kleurenprints.

Hebben we u nieuwsgierig gemaakt? 

Vraag gerust naar een geheel vrijblijvende offerte voor deze mooie schoonloopmat met bedrukking.

A4 Example

Nog niet overtuigd nadat u van ons een offerte heeft ontvangen? Wij sturen u graag een voorbeeld op A4 formaat van de Jet print vision Plus, een goede manier om de kwaliteit van onze Vision Plus mat te zien en te voelen zodat u weet wat u koopt!

Antislip kinderplezier

Meer veiligheid met matten van Vloermatreclame.com

Met de hand op je hart kinderen vertellen dat ze niet door het smerigste en natste deel van de straat mogen lopen, is net zo effectief als het leren lezen van een mol.

Ingangen van gebouwen kunnen gevaarlijk zijn voor de jongere generatie. Vooral in de winter door vocht en vuil worden deze gebieden glad en onvoorspelbaar. Wanneer de kleine Emma uitkijkt naar de kleuterschool, kunnen natte en gladde vloeren snel een gevaar zijn als ze enthousiast naar binnen loopt met natte en vuile schoenzolen.

 

Maar dit probleem kan eenvoudig en effectief worden opgelost.    Hoe? Met de extreem slijtvaste matten van vloermatreclame.com.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Vooral in instellingen zoals scholen, kleuterscholen of kinderdagverblijven is "veiligheid" de hoogste prioriteit. De individueel vormbare matten zijn niet alleen praktische vuilvangers bij de ingang of in andere risicovolle gebieden, maar ook kleine beschermengelen. Ze voorkomen vallen, slaan effectief vocht op, zijn antislip, toegankelijk voor rolstoelgebruikers en gemakkelijk schoon te maken. Met grappige, vrolijke en kleurrijke motieven zijn ze ook een echte blikvanger voor de kinderen.

Dus zorg dat de kinderen in uw omgeving in ieder geval veilig naar binnen kunnen zonder risico van uitglijden en vallen.

Vloermatreclame.com altijd een mooie (veilige) binnenkomer!

kind sprint in plas.jpg
let op natte vloer.jpg

Jet print Light 

Versterk uw merk met een promotiemat in full colour 

Jet-Print_Light_1_02.jpg

 

 

Voor tijdelijke promotie van uw assortiment is de Jet print light bij uitstek geschikt, deze promotiemat heeft een lichte schoonloopfunktie, is wasbaar en is leverbaar met 48 kleuren.

 

De rubber rug en rand zijn veel dunner dan bij de andere Jet print matten maar zorgen wel voor de looks van een volwaardige schoonloopmat. De Jet print light is niet bedoeld als entree-mat maar als promotiemat is deze uitermate geschikt voor promotie in uw zaak of op beursvloeren. De dunnere rug zorgt bovendien voor een forse gewichtsvermindering en heeft natuurlijk ook invloed op de prijs.

Nieuwsgierig of deze mat geschikt is voor u? Vraag direct een offerte aan, voer in het contactformulier de maatvoering in en het aantal matten. Wij zorgen dat u dan een passende offerte ontvangt, natuurlijk zijn we ook per e-mail bereikbaar voor vragen!

Stel uw vraag via info@vloermatreclame.com

Jet-Print_Light_3.jpg
Jet-Print_Light_2.jpg
Jet-Print-Light_1200x600_003_04.jpg


 Aan te leveren bestanden in  PDF, AI, EPS, JPG, PNG 

Op alle transacties zijn de algemene voorwaarden van Vloermatreclame.com van toepassing.

De algemene voorwaarden zijn kosteloos op te vragen of in te zien op onze servicepagina.

Let op!  Voor alle door ons geleverde matten geldt een maattollerantie van maximaal 3%

U dient rekening te houden met een lichte kleurafwijking van maximaal 5% bij kleuren anders dan de standaardkleuren.

© 2020 - vloermatreclame.com

kleen-tex-728x90.png
bottom of page