Droogloopmatten

Een Droogloopmat is, de naam zegt het al een mat die wanneer u over deze mat loopt er voor zorgt dat u het vocht van buiten niet naar binnen "sleept".  

De droogloopmat is in staat om vocht op te nemen en dit ook vast te houden zodat de vloer van uw pand niet nat en smerig wordt.

Het "drooglopen" van uw schoenzolen zorgt ook voor een sterk verminderd risico van uitglijden op een natte vloer.

Ook u zit  waarschijnlijk niet te wachten op claims van klanten of langdurige ziekteperiodes van uw personeel door valpartijen op een natte vloer.

de 100% katoenen pool zorgt ervoor dat er tot 4,5 liter per m² opgenomen wordt, dus de vloer in uw bedrijf blijft droog!

Vezels gebruikt voor droogloopmatten

Matten met een synthetische vezel worden vaak verkocht als zijnde droogloopmatten maar in de praktijk blijkt dat deze matten erg beperkt zijn, weinig vocht opnemen en zeker geen vocht vasthouden.

De enige synthetische vezel die vocht opneemt en vasthoud zijn microvezels, dit zijn dunne vezels en door deze heel dicht bij elkaar te plaatsen zijn deze vezels in staat om extreem veel vocht op te nemen.

Er zijn maar weinig droogloopmatten waar deze microvezel in voorkomt.

Droogloopmat van katoen

Een goede droogloopmat  zal dan ook altijd gemaakt zijn met een katoenen vezel, katoen is zoals we dat ook kennen van katoenen kleding een uitstekende vochtslurper en is ook in staat dit vocht in grote hoeveelheden op te nemen en vast te houden.

De hoeveelheid op te nemen vocht hangt af van de hoeveelheid gebruikt katoen per vierkante meter, veel vezels betekent dan ook veel vochtopname!  In dit geval is meer dus ook beter.

Droogloopmatten kunnen niet bedrukt geleverd worden, de lengte van de vezel leent zich niet voor een scherpe print.


 Aanleveren bestanden in  PDF, AI of EPS, deze bestanden dienen compatible te zijn met Adobe Illustrator.

Op alle transacties zijn de algemene voorwaarden van Vloermatreclame.com van toepassing.

De algemene voorwaarden zijn kosteloos op te vragen of in te zien op onze servicepagina.

© 2016 - vloermatreclame.com