brushmat met logo

Wilt u graag dat de naam van uw bedrijf direct bij aankomst in het geheugen van bezoekers wordt opgeslagen? Een buitenmat met logo voor de deur is dan een uitstekend idee. Naast het feit dat een Brush buitenmat praktisch nut heeft, zien mensen bij het voeten vegen direct uw logo. Bij ons vindt u allerlei mogelijkheden om uw brush buitenmat te laten personaliseren!

Uw logo, eigen tekst of afbeelding of als het alleen te doen is om zijn goede borstelende werking misschien wel een mat in 1 kleur.

Voordelen van een buitenmat met logo

Wist u dat een goede Brush buitenmat 80% van het vuil buiten de deur houdt? De vezels van de mat zorgen ervoor dat de schoenzolen grotendeels schoon worden geschraapt. Dat scheelt enorm in de schoonmaakkosten en is veel hygiënischer.

 

Een Brush buitenmat voorzien van een logo, tekst of afbeelding heeft daarnaast het voordeel dat het direct aandacht voor uw bedrijf genereert. Dubbel voordeel dus! Bij ons heeft u heel veel keuze op het gebied van designs en kleuren.

✓  Herkenbaar voor klanten

✓  Mooi visitekaartje voor uw locatie

✓  Lange levensduur

✓  Gemakkelijk schoon te maken

✓  Diverse afmetingen mogelijk

 Full-colour bedrukking 

Brush buitenmat met logo

Wist u dat  Brush buitenmat oorspronkelijk waren uitgevonden voor kunstskibanen en men toen zag hoe handig het materiaal was voor het voeten vegen? De pool van elke brush buitenmat die wij leveren, is gemaakt van UV-bestendige kunststof vezels. Deze zorgen ervoor dat de kleuren lang mooi blijven, ook bij extreem weer.

 

De mat is eenvoudig te schoon te maken met een hogedrukspuit. De rug is gemaakt van extra stevig en gripvast nbr rubber. De dikte van de brush logomat is ongeveer 10 mm en er zijn veel verschillende maten verkrijgbaar.

Brush Buitenmat designs en kleuren

Bij ons kunt u kiezen uit allerlei kleuren, patronen en combinaties van afbeeldingen en tekst. Effen of veelkleurig, verschillende lettertypen of lettergroottes, een andere taal, met of zonder rand, het kan allemaal bij de brush buitenmat.

 

Leg uw ideeën aan ons voor en wij zorgen in overleg dat het in orde komt. Kijk ook eens op onze website naar de foto's om inspiratie op te doen.

Afmetingen Brush buitenmat

Er zijn veel verschillende maten verkrijgbaar van de brush buitenmat mat logo.

Dit zijn de meest voorkomende maten: 

60 x 85  - 85 x 115  -  85  x 150  -  85  x 200 - 85  x 300

115 x 150 - 115 x 200 - 115 x 300 - 150 x 150 - 150 x 200 150 x 300 - 200 x 200 - 200 x 300  

Brush buitenmat met logo bestellen  /


 Aanleveren bestanden in  PDF, AI of EPS, deze bestanden dienen compatible te zijn met Adobe Illustrator.

Op alle transacties zijn de algemene voorwaarden van Vloermatreclame.com van toepassing.

De algemene voorwaarden zijn kosteloos op te vragen of in te zien op onze servicepagina.

© 2016 - vloermatreclame.com